OFFSHORE INFOLINE:
+36 1 210 0893

Offshore cégalapítás - Egyesült Arab Emírségek

Az Egyesült Arab Emírségekről általában

Az ország politikai és gazdasági stabilitása közismert. Az Egyesült Arab Emírségek nincsen függő helyzetben semmilyen más országgal, jó hírű, szuverén pénzügyi és üzleti központ. Az OECD, a FATF és az EU fehér listáján szerepel. Tagja a WTO, GATT világszervezeteknek.A kormány egy modern, rugalmas és jól fejlett pénzügyi szabályozó keretrendszert vezetett be, amely összhangban van a nemzetközi egyezményekkel. Kiterjedt kettős adózási egyezményszerrel rendelkezik, így hazánkkal is van egyezménye, amely az itt bejegyzett cégek presztízsét és hasznosíthatóságát jelentősen növeli.Kiváló bankbiztonság és adatbiztonság, magasan fejlett telekommunikációs és logisztikai infrastruktúra jellemzi. Nincs valuta korlátozás, korlátozásoktól mentes a nemzetközi és a belföldi pénzforgalom.

Néhány szó a Dubai Free Trade Zónák különleges tulajdonságairól

- Egy tulajdonossal alapítható- Nincsenek adók. Teljes adómentesség a cég és a tulajdonos részére.- Import / export tevékenység végezhető- 3 éves vízum kérhető a tulajdonos, családtagjai és alkalmazottai részére- Egyszerűsített munkáltatói szabályok, nem a helyi jogszabályok hanem a Zóna szabályozás alkalmazandó.- Gyorsított dokumentum feldolgozás és cégalapítás.- A zónákban bejegyzett vállalatok külföldi forgalmát nem terheli az 5%-os helyi ÁFA. Eredményük mentes minden adó alól. - A Magyarország és az Egyesült Arab Emírségek között kötött kettős adóztatást szabályozó egyezmény alapján a vállalattól származó igazgatótanácsi tiszteletdíj kizárólag az Emírségek területén adóköteles (0%).

Választható jogi formák:

- FZE (Free Zone Entity) Egyszemélyes társaság- FZC (Free Zone Company) 2-5 tulajdonos- Branch (külföldi vállalat fióktelepe)

 

Ajánlott zónák (A legjobb ár-érték arány):

- Umm Al Quwein- Shams 

 

Árak és cégalapítási csomagok:

 

1. Cégalapítás csomag 6.740 EUR

- Cégbejegyzés A-tól Z-ig - Tevékenységi engedély ügyintézés- Flexi office ügyintézés- Alapszabály elkészítése

 

2. Cégalapítás és Vízum csomag 13.420 EUR

- Cégbejegyzés A-tól Z-ig - Tevékenységi engedély ügyintézés- Flexi office ügyintézés- Alapszabály elkészítése- Vízum ügyintézés a tulajdonos/igazgató részére (egy fő)- Immigration deposit ügyintézés 

 

3. Cégalapítás-, vízum-, bankszámla csomag 13.920 EUR

- Cégbejegyzés A-tól Z-ig - Tevékenységi engedély ügyintézés- Flexi office ügyintézés- Alapszabály elkészítése- Vízum ügyintézés a tulajdonos/igazgató részére (egy fő)- Immigration deposit ügyintézés - Előkészítés és asszisztencia a céges bankszámla nyitása során

 

4. VIP csomag 15.490 EUR

- Cégbejegyzés A-tól Z-ig - Tevékenységi engedély ügyintézés- Flexi office ügyintézés- Alapszabály elkészítése- Vízum ügyintézés a tulajdonos/igazgató részére (egy fő)- Immigration deposit ügyintézés - Emirates ID ügyintézés- Előkészítés és asszisztencia a céges bankszámla nyitása során- Előkészítés és asszisztencia magán bankszámlanyitás során- Tanácsadás, helyi szakértő részéről angol vagy magyar nyelven- VIP car service a repülőtértől a repülőtérig- Asszisztens (magyar és angol nyelven) minden közhivatalai ügyintézés során.

 

5. VIP+ csomag 15.990 EUR

+ utazás és szállásköltségek az Ön igényeinek megfelelően

- Cégbejegyzés A-tól Z-ig - Tevékenységi engedély ügyintézés- Flexi office ügyintézés- Alapszabály elkészítése- Vízum ügyintézés a tulajdonos/igazgató részére (egy fő)- Immigration deposit ügyintézés - Emirates ID ügyintézés- Előkészítés és asszisztencia a céges bankszámla nyitása során- Tanácsadás, helyi szakértő részéről angol vagy magyar nyelven- VIP car service a repülőtértől a repülőtérig- Asszisztens (magyar és angol nyelven) minden közhivatalai ügyintézés során.- Szállás, repülőjegy, ellátás ügyintézés.

 

A fenti csomagokon kívül egyedi ajánlattal, aktuális kedvezményekkel vagy egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal (jogosítvány, helyi lakcím, stb) kapcsolatban keresse munkatársunkat.

A cégalapítás menete:

A cégalapításhoz kiutazás nem szükséges, azonban a vízum és az Emirates ID ügyintézéshez, valamint a céges- vagy magán bankszámla nyitásához a kiutazás elengedhetetlen. A vízumhoz szükséges már egy korábbi ki- és belépés az Emirátusok területére.A cégalapítás dokumentumait Ön itthon, kényelmesen aláírja, majd az eredeti példányokat kiküldjük Dubajban tartózkodó munkatársunk részére, aki elvégzi a szükséges regisztrációs eljárást. A bejegyzési igazolás és a licensz kiállítást követően a cég készen van.A további eljárásokhoz a kiutazás és körülbelül 5 munkanap kint tartózkodás szükséges. Figyelem, az Emirátusok területén a szabadnap a péntek és a szombat.A vízumügyintézés orvosi vizsgálatból és nyilvántartásba vételből áll. Az orvosi vizsgálat során vérvétel és tüdőröntgen vizsgálatokon szükséges részt venni. A nyilvántartásba vétel ujj- és tenyérlenyomat vételből, valamint fénykép készítésből áll. A két ügyintézés összesen nagyságrendileg 2-3 órát vesz igénybe. Munkatársunk folyamatosan kíséri Önt és elvégzi Ön helyett a dokumentumok kezelését.A fentieket a vízum kiállításáig néhány nap pihenő követi. Igyekezzen élvezni a helyiek vendégszeretetét, a látnivalókat és a csodálatos klímát. A tengerpart és a város elégtételt kínál a kényszerű várakozás miatt.A vízum kiadását követően munkatársunk elkíséri Önt a kiválasztott pénzintézetekhez számlanyitás céljából. Az eljárás nem több mint 30 perc.Lehetősége nyílik helyi telefon előfizetés beszerzésére a kint tartózkodás során. A bank részére szüksége lesz helyi telefonszámra a kapcsolattartáshoz.Az Emirates ID és az aktív bankszámlák a visszautazást követően néhány héten belül elkészülnek. A teljes folyamat így nagyságrendileg 4-8 hetet vesz igénybe.Élvezze a presztízs helyszín által nyújtott magas szintű szolgáltatásokat és a teljes céges- és személyes adómentességet, vagyonbiztonságot.Jelen árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek nyilvános ajánlatnak. Kérem minden esetben kérje a személyre szabott és mindenre kiterjedő ajánlatunkat.

 

Egyesült Arab Emírségek - cégalapítás és fenntartás árak


  
  
BASIC
+
ECONOMY
+ cégalapítás
+ székhely 1 évre
+ tevékenységi engedély 1 évre
BUSINESS
+ cégalapítás
+ székhely 1 évre
+ tevékenységi engedély 1 évre
+ vízum ügyintézés
+ Immigration deposit
+ bankszámla ügyintézés

  Alapítási díj
(fenntartási díj a 2. évtől)
Alapítási díj
(fenntartási díj a 2. évtől)
Alapítási díj
(fenntartási díj a 2. évtől)
Egyesült Arab Emírségek EUR
( EUR )
6740 EUR
( 9900 EUR )
13420 EUR
( 9900 EUR )