OFFSHORE INFOLINE:
+36 1 210 0893

Vagyonvédelem:

Befektetési számlanyitással, private banking szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére a világ elsőszámú pénzügyi központjaiban létesített nagy múltú pénzintézeteknél.

Személyes adatok védelme:

Ezekben az országokban kiemelten kezelik a személyes adatok védelmét, az országok a legszigorúbb banktitok szabályozással rendelkeznek, amelyet még az egyre türelmetlenebb nemzetközi nyomás ellenére is fenntartanak, így vagyonát ezekben a pénzintézetekben hosszú távon a legnagyobb biztonságban tudhatja. Kiemelt szerepe van a belső adatvédelemnek is, így pénzügyeit a lehető legnagyobb diszkrécióban intézheti.

Szolgáltatások:

A szolgáltatások körébe tartozik a személyes befektetési stratégia kialakítása, egyedi portfoliókezelés, személyes pénzügyi tanácsadó, soron kívüli, gyorsított ügyintézés. A személyes tanácsadó folyamatosan nyomon követi befektetéseinek alakulását és a pénzügyi piac változatásait, és ezek alapján javaslatot tesz a portfolió alakítására. Az általunk ajánlott pénzintézetek kiterjedt tanácsadói hálózattal rendelkeznek, amely a világ bármely pontján kényelmes, azonnali és biztonságos ügyintézést tesz lehetővé.

Követelmények:

A bankszámlanyitás feltétele az egyéni bonitási vizsgálattól és az igénybe venni kívánt szolgáltatásoktól függően 30.000 EUR – 100.000 EUR kezdő befektetési összeg elhelyezése. Privátbanki szolgáltatással, befektetési számlanyitással kapcsolatos igény esetén luxemburgi és lichtensteini pénzintézeteknél történő bemutatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.