OFFSHORE INFOLINE:
+36 1 210 0893

Általános információ a bankszámlákról

Az offshore bankszámlák használatának több kulcsfontosságú előnye is lehet. Az esetek többségében kiemelt figyelmet fordítanak a személyes adatok védelmére.

A jelenleg is alakulóban lévő nemzetközi szabályozási környezet miatt a lehetőségek napról napra változnak. Igyekszünk folyamatosan monitorzni a banki szolgáltatási lehetőségeket, keresve a legjobb megoldást Ügyfeleink részére.

Biztonság

Az általunk lehetőségként ajánlott bankok és pénzügyi szolgáltatók általában gazdaságilag és politikailag stabil országban találhatóak.  A bankok általában helyi vagy nemzetközi bankfiók hálózattal valamint ATM hozzáférést és vásárlást biztosító bankkártya rendszerrel rendelkeznek. 

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a bank szolgáltatásai lehetővé tegyék a számlakezelés minden formáját bármely országból. Ezt a devizaszámlák, nemzetközi és online tranzakciókra alkalmas bankkártyák, internetbank, 24 órás telefonos ügyfélszolgálat jelentik.

Adatvédelem

Fontosnak tartjuk eloszlatni az anonimitást övező tévhitet. A bankok számára anonimitás nem létezik. A megbízható bankok alapkövetelményként támasszák az összes bankszámlajogosult, tulajdonos, igazgató és valós tulajdonos részletes azonosítását. A bankok üzletszabályzata és a számlaigénylő kockázati besorolása szerint az egyes bankoknál változatos azonosítási követelményeknek kell megfelelni. A számlatulajdonos adatainak védelmét a banktitok szigorúan szabályozott törvényi keretei biztosítják. 

A pénzintézetek a számlanyitási kérelmek elbírálása során egyoldalúan dönthetnek a szolgáltatási szerződés megkötéséről vagy a számlanyitás elutasításáról. A döntést számtalan körülmény befolyásolhatja. Ezeket figyelembe véve cégünk nem vállal garanciát egy-egy számlanyitási kérelem sikerével kapcsolatban.

KOCKÁZAT !!!

A C.E Management FZE nem ügynöke vagy megbízottja a pénzintézeteknek így a bárki számára elérhető információkon kívül mi sem tudunk többet a pénzintézetekről. Kérem minden esetben mielőtt egy bank mellett dönt, ígyekezzen információt szerezni a pénzintézetről. 

Sajnos az offshore bankok használata néha kockázatot rejthet. Tájékozódjon mielőtt dönt!

Mi az amiben segíteni tudunk? A bankkal való kapcsolattartásban és a copliance eljárások lebonyolításában jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Ezt felhasználva segítjük ügyfeleinket a pénzintézettel való kapcsolattartásban a számla megnyitásáig. 

Az Ön igénye szerint megkeressük üzleti tevékenysége számára legkedvezőbb pénzintézetet és felvesszük vele a kapcsolatot a számlanyitás érdekében.