OFFSHORE INFOLINE:
+36 1 210 0893

Az offshore-market.com honlap üzemeltetője, a CE MANAGEMENT FZE és partnerei több mint tíz éve állnak ügyfelei rendelkezésére az úgynevezett offshore ügyekben. Legyen szó akár a legegyszerűbb cégalapításról, tanácsadásról, akár kiemelt szaktudást és tapasztalatot igénylő összetettebb feladatokról, munkatársaink szakszerű és gyors szolgáltatással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 

Jó megoldás-e egy offshore cég? Kedvezőbb helyzetbe kerülhet-e egy külföldi cégalapítást követően? Offshore bankra van szüksége egy tranzakcióhoz? Egyáltalán offshore vagy nem?

Amennyiben a fentiekhez hasonló kérdések már Önnél is felmerültek, tegye fel nekünk. Ismerje meg a lehetséges megoldásokat. A megalapozott döntés a sikeres üzlet egyik legfontosabb alappillére. Engedje meg nekünk, hogy az Ön sikereinek mi is részesei lehessünk szolgáltatásaink révén. Szolgáltatásaink között megtalálja a legismertebb és kevésbé ismert - de bizonyos esetekben igen előnyös - offshore helyszíneket, valamint egyre nagyobb számban európai országokat illetve egyéb kontinensek kedvező államait. Az elmúlt időszakban mind gyakrabban jelentkező külföldi cégalapítási igények kielégítése céljából Ügyfeleink számára díjmentes konzultációs lehetőséget biztosítunk a lehetséges megoldások előnyeinek megismerése érdekében. Partneriroda-hálózatunk révén igyekszünk a személyes konzultációs lehetőségeket Ügyfeleinkhez legközelebb vinni. Partnereink körültekintő kiválasztása és folyamatos képzése, tájékoztatása minőségi szolgáltatásunk egyik záloga. A kedvező árszínvonal melletti minőségi kiszolgálást nagyszámú megelégedett ügyfelünk igazolja. Évtizedes működésünk alatt kialakítottuk az Ön számára legkényelmesebb, egyidejűleg leggyorsabb, biztonságos, kiszámítható és mindig megbízható cégalapítási és cégkezelési szolgáltatást. Rendszerünk lehetővé teszi a gyors, precíz, diszkrét adatkezelést garantáló és mindezek mellett kedvező árú szolgáltatások nyújtását. Célunk egyrészről átfogó információt nyújtani a külföldi cégalapításokkal kapcsolatos kérdésekben, másrészt az ügyintézést hatékonnyá és gyorssá tenni, az Ön számára a lehető legegyszerűbb eljárásokat biztosítani. Honlapunkon igyekszünk az offshore- vagy egyéb külföldi cégalapítás helyszínének kiválasztásához a lehető legtöbb információt megadni. Információink hitelességére különösen nagy gondot fordítunk. Amennyiben kérdése merül fel, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Minden országban – amelyekben szolgáltatásainkat kínáljuk - tevékenységünket szakképzett ügyvédek, közjegyzők, könyvelők és adószakértők támogatásával végezzünk. A cégalapítás során a helyszín kiválasztásának egyik legfontosabb meghatározója a végezni kívánt tevékenység illetve a felhasználási cél. Mivel az országok jogszabályai eltérnek, ezért az elérni kívánt cél meghatározása után célszerű kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb helyszínt. A választásban illetve a döntésben munkatársaink információval állnak rendelkezésére. Tanácsadásaink és előadásaink során igyekszünk átfogó képet adni a külföldi cégek segítségével felállított üzleti struktúrák előnyeiről, felhasználási lehetőségeiről, jogszabályi környezetéről.