+361 210 0893

St. Vincent és Grenadine-szigetek cégalapítás

Az állam hivatalos nyelve az angol, további beszélt nyelvek a portugál és a kreol. GMT-hez képes -4 óra az időeltolódás.

St. Vincent kormánya 1996-ban Pénzügyi Felügyeletet hozott létre és lefektette IBC törvényét, amely a haladó offshore törvénykezés legfontosabb elemeit emelte át nagy múltú offshore helyszínektől. A modern infrastruktúrának és a következetes szabályozásnak köszönhetően St. Vincent a térség egyik jelentős offshore pénzügyi központjává vált.

Miért ajánljuk St. Vincent-et?

• kedvező ár

• gyors cégalapítás

• az adómentességet törvény garantálja

• nem nyilvános cégregiszter

• nincs könyvelés és könyvvizsgálat

• a cégalapításhoz nem szükséges St. Vincentre utazni

Bejegyzés

A vállalatot a cégbejegyzési kérelem benyújtását követő 48-72 órán belül bejegyzik. A dokumentumok kézhezvételének ideje a célállomástól függ. A gyorsposta kézbesítési ideje az USA-ba egy munkanap, Angliába 2 munkanap, Közép- vagy Kelet-Európába 4 munkanap.

• Az alapítási dokumentumokat angol nyelven kell elkészíteni, vagy szakfordíttatni kell angolra. A nemzeti cégregiszterben iktatják az alapítási határozatot és a hitelesítéseket

• Az alapítandó offshore cég nevének valamilyen korlátolt felelősségre utaló jelzéssel kell végződnie. Például: “Limited”, “Ltd.”, “Corporation”, “Corp.”, “Société Anonyme”, “S.A.”.

• A cégnek rendelkeznie kell St. vincent-i székhellyel illetve fenn kell tartani egy St. vincent-i megbízott ügynököt. Ezeket az alapszolgáltatásokat minden csomagajánlatunk tartalmazza

A szükséges iratok cégregiszterben történő elhelyeztetését biztosítjuk.

Vállalati struktúrák

A részvénytőke összegének nincs meghatározott minimum és maximum értéke és nem befolyásolja az alapítási, illetve fenntartási díjakat.

Egy részvényes és egy igazgató elégséges, de korlátlan számú megjelölhető, illetve kinevezhető. Az igazgatónak nem kötelező részvényesnek lennie. Az igazgatók és a részvényesek lehetnek természetes személyek vagy szervezetek is. Az igazgatók és a részvényesek bármely ország bármilyen nemzetiségű állampolgárai lehetnek. A névleges szolgáltatások engedélyezettek. Nincs szükség titkár kijelölésére.

Személyes adatok védelme

St. Vincent törvénykezése nagyon lojális minden üzletszerű gazdasági tevékenységet végzővel és a legkisebb mértékben sem elnéző a bűncselekményekkel szemben.

A valós haszonélvező személye a regisztrált ügynöknél van nyilvántartva, nem szükséges a cégregiszterben letétbe helyezni. A részvényes adatait letétbe kell helyezni, de a részvényes adatai a cégjegyzékben nem kerül nyilvánosságra. Az igazgató neve publikus. Névleges szolgáltatások igénybevételével a teljes anonimitás elérhető.

Részvények

A részvények kibocsáthatóak névértékkel vagy névérték nélkül, névre szólóan vagy bemutatóra szólóan, szavazati jogot biztosító vagy nem biztosító, elsőbbségi részvény, törzsrészvény vagy egyéb formátumokban. A részvények értéke kifejezhető bármely pénznemben, általában az USD használatos.

Közgyűlések

Nincs előírás alapítási vagy egyéb közgyűlés tartására. Ha mégis tartanak közgyűlést, annak bármelyik országban lehet a helyszíne, illetve megtartható elektronikus adatközlő eszköz igénybevételével is. Amennyiben bármilyen közgyűlést tartanak, ott az igazgatókat és a részvényeseket meghatalmazottak teljes joggal képviselhetik.

Adók és díjak

A jogszabály minimum 20 évre teljes adó- és illetékmentességet biztosít az alapítás napjától. A fenntartási díj az alapításkor fizetendő és innen számított minden 12. hónapban. Az országnak nincs kettős adóztatást elkerülő egyezménye. Az adatcsere egyezmények számának megnövelésével (főként karibi országokkal) az OECD fehér listájára került.

Könyvelés és mérleg

Nincs előírás könyvelésre vagy más nyilvántartás vezetésére. Nincs előírás könyvvizsgálatra. Amennyiben a könyveket mégis vezetik, azok tarthatók bárhol a világon, csakúgy, mint a cég egyéb nyilvántartásai vagy bélyegzője.

A St. vincent-i IBC jogai és korlátozásai

Az St. vincent-i offshore cégnek szabad:

• Kapcsolatot tartani helyi könyvelőkkel, ügyvédekkel, befektetési szakemberekkel.

• Irodát, képviseletet tarthat fenn St. Vincent-en az IBC külföldi tevékenységének támogatására

• Bankszámláját vezetheti St. Vincent-en

• Befektethet más St. vincent-i cégek által kibocsátott értékpapírokba

• Céget alapíthat, részesedést szerezhet St. vincent-i cégben

• Tengeri járműveket birtokolhat St. Vincent-en

• Ingatlant bérelhet St. Vincent-en

• Külön hatósági engedéllyel ingatlant vásárolhat St. Vincent-en

Az St. vincent-i offshore cégnek tilos:

• Nem végezhet gazdasági tevékenységet St. Vincent-en

• Nem nyújthat vállalatalapítási szolgáltatást vagy bármilyen ügynöki szolgáltatást St. Vincent-en

• A cég neve nem tartalmaz hat semmilyen államra vagy államhoz való tartozásra való utalást. Például: “Government”, “Govt”, “National”, “Royal”, “Republic”, “Commonwealth”, “St. Vincent”.

• A cég neve csak külön engedéllyel tartalmazhatja a következő kifejezéseket: Bank, Assurance, Building Society, Chamber of Commerce, Foundation, Trust.

St. Vincent és Grenadine-szigetek offshore cégalapítás árak

BASIC

BUSINESS

PREMIUM

+ cégalapítás

+ 1. év regisztrációs díja

+ regisztrált ügynök 1 évre

+ székhely 1 évre

+ apostille set

+ szállítás

+ cégalapítás

+ 1. év regisztrációs díja

+ regisztrált ügynök 1 évre

+ székhely 1 évre

+ apostille set

+ szállítás

+ névleges részvényes

+ névleges igazgató

+ meghatalmazás

+ cégalapítás

+ 1. év regisztrációs díja

+ regisztrált ügynök 1 évre

+ székhely 1 évre

+ apostille set

+ szállítás

+ névleges részvényes

+ névleges igazgató

+ meghatalmazás apostille

+ Cert. of Incumbency apostille

+ bélyegző

Alapítási díj

(fenntartási díj a 2. évtől)

Alapítási díj

(fenntartási díj a 2. évtől)

Alapítási díj

(fenntartási díj a 2. évtől)

St. Vincent és Grenadine

1100 EUR

(600 EUR)

1500 EUR

(800 EUR)

1800 EUR

(1500 EUR)


További kérdései vannak? Keresse munkatársainkat bizalommal
Ország információk

  zászló
 • • St. Vincent és a Grenadine-szigetek a Kis-Antillák szigetcsoportjának déli részén fekvő állam. Legnagyobb szigete Saint-Vincent és az államhoz tartozik a Grendine-szigetek nagy része is. A szigeteket Colombus fedezte fel 1498-ban, nevét zaragozai Szent Vincéről, Portugália védőszentjéről kapta. A 18. században brit koronagyarmat, 1958 és 1962 között a Nyugat-indiai Föderáció tagja volt, majd 1969-ben Nagy-Britannia társult állama lett. Függetlenségét 1979. október 27-én kiáltották ki. Az állandó passzátszélnek köszönhetően vitorlázók kedvelt nyaralóhelye. Gazdaságának alapja a növénytermesztés (banán, kókuszdió, fűszerek, szerecsendió). St. Vincent nemzeti madara, a királyamazon a világon csak itt található meg. A szigeteken forgatták a Karib tenger kalózai című filmet.
  » további információk az országról
  » interaktív térkép az országról
  » aktuális deviza árfolyamok

City


    Kingstown Park, Saint VincentMiért az Offshore-market?

 • Nem zsákbamacska

  Mert az Ön sikere  számunkra a legértékesebb. Tegye fel kérdéseit, mondja el kívánságait egy személyes konzultáció során ami alapján közösen kidolgozhatjuk az Ön számára legmegfelelőbb stratégiát. Mi csak a munkáért várunk el Öntől díjazást. A segítség és az első tanácsadás díjmentes.

 • Bizalom. Mindig.
  Nem csak azt jelenti, hogy megbízunk egymásban. Mi szívesen megosztjuk Önnel az elmúlt 12 év tapasztalatát és azt is elmondjuk Önnek a Föld melyik vidékén ne intézze offshore céges ügyeit. Hiszen az információink csak akkor érnek bármit is, ha megosztjuk bizalmas partnereinkkel. 
 • FÖLDRAJZ EGYSZERŰEN
  Miért is lenne bonyolult? Ön nyugodtan éli mindennapjait az öreg kontinensen, miközben a cége Önnek dolgozik például Dubajban vagy HongKongban. Néha akár meg is látogathatja, de ha rajtunk múlik, biztosan nem céges ügyben... Ahová ki kell utazni az alapításhoz, ott magyar nyelven beszélő munkatársaink várják.