+361 210 0893

Panama cégalapítás

Panamai offshore társaságok

A panamai társasági törvényt 1927-ben alkották meg. A törvényt nagyon sok más állam jogszabálya használja példaként. Rugalmas vállalati szerkezetet, a tulajdonosok és cégvezetők magánjogainak kiemelt védelmét biztosítja.

A külföldi cégalapítás előreláthatólag 4-6 hetet vesz igénybe. A két alapításban részvevő személy a helyi közjegyző előtt személyesen jár el. A névleges szolgáltatások, könyvelő, ügyvéd, befektetési tanácsadó igénybevételére van jogszabályi és praktikus lehetőség.

A közelmúltban nagy nyilvánosság előtt is ismert úgynevezett "Panama papírok" miatti hírek alapvetően vetették vissza az itt bejegyzett cégek számát, azonban a CE Management Ltd nem érintett az említett ügyben, így a hosszú évtizedek alatt megszokott minőségben és ügymenettel állunk rendelkezésére minden ügyfelünknek.

Alapítók, igazgatók és egyéb tisztviselők

 • Általában két helyi személyt kineveznek, hogy járjon el a cégalapításban.
 • Minimum három igazgató nevezendő ki. Az igazgatók nevei és címei nyilvános cégjegyzéki adatok, ezért névleges szolgáltatás igénybevétele javasolt. Ha az Ügyfél szeretne igazgató lenni, a másik két tisztviselő még lehet névleges. Ha az Ügyfél nem szeretne igazgató lenni, mindhárom szolgáltatás lehet névleges, ez nem von maga után extra díjat az alapításnál. Az igazgatók visszavonhatatlan meghatalmazást állítanak ki a megjelölt nevekre.
 • A Panamai offshore cégeknek egyéb tisztviselői is kell, hogy legyenek. Szükséges pénztáros, titkár és elnök. Ezek lehetnek természetes személyes és vállalatok megbízottjai is. Az elnök és a Titkár nem lehet ugyanaz a személy, emellett egy tisztviselő több tisztséget is betölthet. Az igazgató nem tölthet be más tisztséget.

Közgyűlések

 • A Közgyűlés, ha szükséges, megtartható telefonon más adatközlő eszközön is.
 • Ha az igazgatók vagy a részvényesek akarnak közgyűlést tartani, az megtartható bármely országban.
 • Nincs előírás alapításkori vagy későbbi közgyűlés tartására.

Részvények, apport, alaptőke

 • Panamai offshore cégeknél nincs előírás az alaptőkére.
 • Nincs meghatározva határidő az alaptőke szolgáltatására.
 • Panamában az általános alaptőke 10.000 USD.
 • A részvények lehetnek névre- és bemutatóra szólóak, szavazatra jogosító és nem jogosító és egyéb típusúak.

Pénznem

 • Panama hivatalos fizetőeszköze az USA dollár.
 • Nincsenek valutaváltási vagy pénzmozgási korlátozások.

Adók, illetékek

 • Az offshore cégek nem Panamában végzett tevékenysége adómentes.
 • 250 USD a vállalat évenkénti státuszfenntartási díja, ezt a költséget az évente fizetendő fenntartási díj tartalmazza.
 • A vállalatnak kell lennie egy panamai regisztráló irodájának, amely szolgáltatáscsomagunk része.

Számlák és a könyvelés

 • Az alapítási dokumentumokat a kereskedelmi irodán jegyzékbe veszik. A részvényesek és az igazgatók adatai nyilvánosak, ezért a névleges szolgáltatások igénybevétele ajánlott.
 • Nincs kötelezettség könyvelés vagy nyilvántartás vezetésére, ha mégis van ilyen, az bármelyik országban lehet.
 • Szintén nincs követelmény mérleg vagy vagyonleltár készítésére.
 • Kötelező részvénykönyvet vezetni. Ennek tartalmaznia kell a részvényesek nevét és elérhetőségét. A részvénykönyv bármely országban tartható
 • Határozatok könyvét kell vezetni, amely bármely igazgatónál, bármely országban tatható.

Információk Panamáról

Panama Közép-Amerika legdélibb állama.

Természetes hidat képez Dél- és Észak-Amerika között.

Nyugatról Costa Rica, keletről Kolumbia határolja, északi partjait az Atlanti-óceán, déli partjait a Csendes-óceán mossa.

Panama demokratikus ország, melynek államformája elnöki köztársaság. A közigazgatás 9 tartományból és 1 autonómiából áll. A tartományok élén az elnök által kijelölt kormányzók állnak, akik az egyes közigazgatási területeken a legfőbb hatalmi szervek. Az alkotmány alapján 3 jól elkülöníthető hatalmi bázisból áll: a végrehajtói hatalomból, mely áll az elnökből, akit 5 évenként választanak meg, 2 alelnökből és egy 13 miniszterből álló kabinetből, melyet az elnök jelöl ki.

Panama offshore cégalapítás árak

BASIC

BUSINESS

PREMIUM

+ cégalapítás

+ 1. év regisztrációs díja

+ regisztrált ügynök 1 évre

+ székhely 1 évre

+ apostille set

+ szállítás

+ cégalapítás

+ 1. év regisztrációs díja

+ regisztrált ügynök 1 évre

+ székhely 1 évre

+ apostille set

+ szállítás

+ névleges részvényes

+ névleges igazgató

+ meghatalmazás

+ cégalapítás

+ 1. év regisztrációs díja

+ regisztrált ügynök 1 évre

+ székhely 1 évre

+ apostille set

+ szállítás

+ névleges részvényes

+ névleges igazgató

+ meghatalmazás apostille

+ Cert. of Incumbency apostille

+ bélyegző

Alapítási díj

(fenntartási díj a 2. évtől)

Alapítási díj

(fenntartási díj a 2. évtől)

Alapítási díj

(fenntartási díj a 2. évtől)

Panama

-

1800 EUR

(1000 EUR)

2250 EUR

(1700 EUR)


További kérdései vannak? Keresse munkatársainkat bizalommalOrszág információk

  zászló
 • Panama Közép-Amerika legdélibb állama. Természetes hidat képez Dél- és Észak-Amerika között. Nyugatról Costa Rica, keletről Kolumbia határolja, északi partjait az Atlanti-óceán, déli partjait a Csendes-óceán mossa. Panama demokratikus ország, melynek államformája elnöki köztársaság. A közigazgatás 9 tartományból és 1 autonómiából áll. A tartományok élén az elnök által kijelölt kormányzók állnak, akik az egyes közigazgatási területeken a legfőbb hatalmi szervek. Az alkotmány alapján 3 jól elkülöníthető hatalmi bázisból áll: a végrehajtói hatalomból, mely áll az elnökből, akit 5 évenként választanak meg, 2 alelnökből és egy 13 miniszterből álló kabinetből, melyet az elnök jelöl ki. 1990 februárjában, pár hónappal az Egyesült Államok panamai katonai inváziója után leszerelték Panama fegyveres erőit. Később 1994-ben egy alkotmánymódosítás során, teljesen eltörölték a katonaságot, ezen felül az alkotmány megtiltja bármilyen nemű fegyveres erő felállítását. Panama védelmét egy speciális rendőri alakulat látja el, ezenkívül nemzetőrséggel és tengerészettel is rendelkezik. Amilyen kicsi az ország olyan nagy befolyással van a nemzetközi áruforgalomra. Minden évben közel 13.000 hajó kell át a Panama-csatornán az év 365 napján 24 órában. A világkereskedelemben megjelenő áruk 10%-a csatornán megy keresztül, mely igen jelentősnek mondható, ha a globális gazdaságot vesszük viszonyítási alapul.
  » további információk az országról
  » interaktív térkép az országról
  » aktuális deviza árfolyamok

City


    Panama, PanamaMiért az Offshore-market?

 • Nem zsákbamacska

  Mert az Ön sikere  számunkra a legértékesebb. Tegye fel kérdéseit, mondja el kívánságait egy személyes konzultáció során ami alapján közösen kidolgozhatjuk az Ön számára legmegfelelőbb stratégiát. Mi csak a munkáért várunk el Öntől díjazást. A segítség és az első tanácsadás díjmentes.

 • Bizalom. Mindig.
  Nem csak azt jelenti, hogy megbízunk egymásban. Mi szívesen megosztjuk Önnel az elmúlt 12 év tapasztalatát és azt is elmondjuk Önnek a Föld melyik vidékén ne intézze offshore céges ügyeit. Hiszen az információink csak akkor érnek bármit is, ha megosztjuk bizalmas partnereinkkel. 
 • FÖLDRAJZ EGYSZERŰEN
  Miért is lenne bonyolult? Ön nyugodtan éli mindennapjait az öreg kontinensen, miközben a cége Önnek dolgozik például Dubajban vagy HongKongban. Néha akár meg is látogathatja, de ha rajtunk múlik, biztosan nem céges ügyben... Ahová ki kell utazni az alapításhoz, ott magyar nyelven beszélő munkatársaink várják.