+361 210 0893

Private Banking

Vagyonvédelem:

Befektetési számlanyitással, private banking szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére a világ elsőszámú pénzügyi központjaiban létesített nagy múltú pénzintézeteknél.

Személyes adatok védelme:

Ezekben az országokban kiemelten kezelik a személyes adatok védelmét, az országok a legszigorúbb banktitok szabályozással rendelkeznek, amelyet még az egyre türelmetlenebb nemzetközi nyomás ellenére is fenntartanak, így vagyonát ezekben a pénzintézetekben hosszú távon a legnagyobb biztonságban tudhatja. Kiemelt szerepe van a belső adatvédelemnek is, így pénzügyeit a lehető legnagyobb diszkrécióban intézheti.

Szolgáltatások:

A szolgáltatások körébe tartozik a személyes befektetési stratégia kialakítása, egyedi portfoliókezelés, személyes pénzügyi tanácsadó, soron kívüli, gyorsított ügyintézés.

A személyes tanácsadó folyamatosan nyomon követi befektetéseinek alakulását és a pénzügyi piac változatásait, és ezek alapján javaslatot tesz a portfolió alakítására.

Az általunk ajánlott pénzintézetek kiterjedt tanácsadói hálózattal rendelkeznek, amely a világ bármely pontján kényelmes, azonnali és biztonságos ügyintézést tesz lehetővé.

Követelmények:

A bankszámlanyitás feltétele az egyéni bonitási vizsgálattól és az igénybe venni kívánt szolgáltatásoktól függően 30.000 EUR – 100.000 EUR kezdő befektetési összeg elhelyezése.

 

Privátbanki szolgáltatással, befektetési számlanyitással kapcsolatos igény esetén luxemburgi és lichtensteini pénzintézeteknél történő bemutatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 
További kérdései vannak? Keresse munkatársainkat bizalommal


Miért az Offshore-market?

  • Nem zsákbamacska

    Mert az Ön sikere  számunkra a legértékesebb. Tegye fel kérdéseit, mondja el kívánságait egy személyes konzultáció során ami alapján közösen kidolgozhatjuk az Ön számára legmegfelelőbb stratégiát. Mi csak a munkáért várunk el Öntől díjazást. A segítség és az első tanácsadás díjmentes.

  • Bizalom. Mindig.
    Nem csak azt jelenti, hogy megbízunk egymásban. Mi szívesen megosztjuk Önnel az elmúlt 12 év tapasztalatát és azt is elmondjuk Önnek a Föld melyik vidékén ne intézze offshore céges ügyeit. Hiszen az információink csak akkor érnek bármit is, ha megosztjuk bizalmas partnereinkkel. 
  • FÖLDRAJZ EGYSZERŰEN
    Miért is lenne bonyolult? Ön nyugodtan éli mindennapjait az öreg kontinensen, miközben a cége Önnek dolgozik például Dubajban vagy HongKongban. Néha akár meg is látogathatja, de ha rajtunk múlik, biztosan nem céges ügyben... Ahová ki kell utazni az alapításhoz, ott magyar nyelven beszélő munkatársaink várják.