+361 210 0893

Bankszámla nyitás

Általános információ a bankszámlákról

Az offshore bankszámlák használatának két kulcsfontosságú előnye van:

 • Személyes adatok védelme
 • Biztonság

A bank kiválasztása

Biztonság

Az általunk ajánlott bankok és pénzügyi szolgáltatók gazdaságilag és politikailag stabil országban találhatóak, valamint – változó mértékben - az állam garantálja az elhelyezett betétek biztonságát. Kizárólag jó hírű, megbízható intézetekkel állunk kapcsolatban. Ajánlott bankjaink helyi vagy nemzetközi bankfiók hálózattal valamint ATM hozzáférést és vásárlást biztosító bankkártya rendszerrel rendelkeznek

Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a bank szolgáltatásai lehetővé tegyék a számlakezelés minden formáját bármely országból. Ezt devizaszámlák, nemzetközi és online tranzakciókra alkalmas bankkártyák, internetbank, 24 órás telefonos ügyfélszolgálat teszik lehetővé.

Adómegtakarítás

Az úgynevezett offshore bankok általában olyan országokban létesülnek, amelyek nem tagjai az OECD információcsere-egyezményének. Az információcsere-egyezmény keretében a tagállamok összegyűjtik és megosszák egymással az információkat az olyan személyekről, akik másik tagállam állampolgárai és külföldi megtakarításból származó jövedelemmel rendelkeznek.

Mivel nemzetközi nyomás hatására mára számos klasszikus adóparadicsomként és offshore pénzügyi központként ismert állam is csatlakozott az egyezményhez, offshore pénzügyekben kiemelten fontos szerepe van a megfelelően választott helyszínnek és az olyan adatvédelmet fokozó megoldásoknak, mint az offshore cég, a névleges tulajdonos és névleges igazgató használata. Szakértőink mindezeket figyelembe véve, a lehetőségeket jól ismerve segítenek a megfelelő helyszínek és struktúrák megválasztásában és kialakításában.

A kellő körültekintéssel elhelyezett megtakarítások és pénzügyi műveletek nyeresége után nem, vagy csekély mértékű adólevonási kötelezettség keletkezik.

Adatvédelem

Fontosnak tartjuk eloszlatni az anonimitást övező tévhitet. A bankok számára anonimitás nem létezik. A megbízható bankok alapkövetelményként támasszák az összes bankszámlajogosult, tulajdonos, igazgató és valós tulajdonos részletes azonosítását. A bankok üzletszabályzata és a számlaigénylő kockázati besorolása szerint az egyes bankoknál változatos azonosítási követelményeknek kell megfelelni. A számlatulajdonos adatainak védelmét a banktitok szigorúan szabályozott törvényi keretei biztosítják. A jogszabály kimondja, hogy személyes adatok sem az adóhatóság, sem a rendőrség megkeresésére nem szolgáltathatók ki. Ez alól az egyetlen kivételt a bank számára benyújtott bírósági keresetlevél jelenti.

A pénzintézetek a számlanyitási kérelmek elbírálása során egyoldalúan dönthetnek a szolgáltatási szerződés megkötéséről vagy a számlanyitás elutasításáról. A döntést számtalan körülmény befolyásolhatja. Ezeket figyelembe véve cégünk nem vállal garanciát egy-egy számlanyitási kérelem sikerével kapcsolatban.

Bankszámla nyitás árlista

 

ÜZLETI SZÁMLA

LAKOSSÁGI SZÁMLA

Ciprus

600 EUR

Csak helyi bejegyzésű cégek részére

Felfüggesztve

Magyarország

500 EUR

személyes jelenléttel 400 EURSeychelles

500 EUR

Csak helyi bejegyzésű cégek részére


St. Vincent és Grenadine

500 EUR-tól

300 EUR-tól

Szlovákia

700 EUR


Gibraltár

Felfüggesztve

Felfüggesztve


További kérdései vannak? Keresse munkatársainkat bizalommal


Miért az Offshore-market?

 • Nem zsákbamacska

  Mert az Ön sikere  számunkra a legértékesebb. Tegye fel kérdéseit, mondja el kívánságait egy személyes konzultáció során ami alapján közösen kidolgozhatjuk az Ön számára legmegfelelőbb stratégiát. Mi csak a munkáért várunk el Öntől díjazást. A segítség és az első tanácsadás díjmentes.

 • Bizalom. Mindig.
  Nem csak azt jelenti, hogy megbízunk egymásban. Mi szívesen megosztjuk Önnel az elmúlt 12 év tapasztalatát és azt is elmondjuk Önnek a Föld melyik vidékén ne intézze offshore céges ügyeit. Hiszen az információink csak akkor érnek bármit is, ha megosztjuk bizalmas partnereinkkel. 
 • FÖLDRAJZ EGYSZERŰEN
  Miért is lenne bonyolult? Ön nyugodtan éli mindennapjait az öreg kontinensen, miközben a cége Önnek dolgozik például Dubajban vagy HongKongban. Néha akár meg is látogathatja, de ha rajtunk múlik, biztosan nem céges ügyben... Ahová ki kell utazni az alapításhoz, ott magyar nyelven beszélő munkatársaink várják.