+361 210 0893

Kész cégek

Amennyiben Önnek egy már meglévő - korábban alapított - vállalatra van szüksége, kérem kérje egyedi ajánlatunkat. Ezek az úgynevezett „polc-cégek” azért lettek megalapítva, hogy ügyfeleink azonnali igényeit is ki tudjuk szolgálni. Természetesen ezek a vállalatok soha nem végeztek semmilyen gazdasági tevékenységet és nem rendelkeznek bankszámlával.

A kész cégek ára tartalmazza a névleges igazgató és névleges tulajdonos díját, valamint a székhely szolgáltatás díját a megújítási időpontig.

Kérem vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy részletesebben tájékoztathassuk a rendelkezésre álló  eladó cégekről.

 

 


 

 További kérdései vannak? Keresse munkatársainkat bizalommal

Miért az Offshore-market?

  • Nem zsákbamacska

    Mert az Ön sikere  számunkra a legértékesebb. Tegye fel kérdéseit, mondja el kívánságait egy személyes konzultáció során ami alapján közösen kidolgozhatjuk az Ön számára legmegfelelőbb stratégiát. Mi csak a munkáért várunk el Öntől díjazást. A segítség és az első tanácsadás díjmentes.

  • Bizalom. Mindig.
    Nem csak azt jelenti, hogy megbízunk egymásban. Mi szívesen megosztjuk Önnel az elmúlt 12 év tapasztalatát és azt is elmondjuk Önnek a Föld melyik vidékén ne intézze offshore céges ügyeit. Hiszen az információink csak akkor érnek bármit is, ha megosztjuk bizalmas partnereinkkel. 
  • FÖLDRAJZ EGYSZERŰEN
    Miért is lenne bonyolult? Ön nyugodtan éli mindennapjait az öreg kontinensen, miközben a cége Önnek dolgozik például Dubajban vagy HongKongban. Néha akár meg is látogathatja, de ha rajtunk múlik, biztosan nem céges ügyben... Ahová ki kell utazni az alapításhoz, ott magyar nyelven beszélő munkatársaink várják.