+361 210 0893

Bizalom = Adatvédelem

Adatvédelmi irányelvek

Az Offhore-Market elhivatott a személyes adatok védelmében. Honlapunk oldalait úgy alakítottuk ki, hogy Ön minden információt meg tudjon kapni, illetve kapcsolatba tudjon lépni velünk anélkül, hogy bármilyen érzékeny személyes adatát meg kellene adnia részünkre. A magánadatok tiszteltben tartása egyik legfontosabb célunk.

Az adatvédelmi irányelvek alkalmazása

Az Offshore-Market nem kér érzékeny személyes adatot kapcsolatfelvételhez, árajánlat kéréséhez. Nem küldünk kéretlen hírlevelet senki számára, hírleveleinket Ön csak kifejezett kérés után kaphatja meg. Az adatok közlése honlapjainkat látogatók részéről kizárólag a személyes döntésük alapján történik. Amennyiben Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, ezzel tudomásul veszi, hogy adatait az Offshore-Market kénytelen elkérni és ellenőrizni. Adatvédelmi irányelveink alapján ezekhez az adatokhoz rajtunk kívül senki nem fér hozzá.

Az offshore-market.com még statisztikai céllal sem tárolja látogatói adatait.

Adatvédelmünk határa

Honlapjaink tanulmányozása során találkozhat linkekkel, amelyek más honlapokra mutatnak. Amennyiben az adatait ezeken honlapokon elkérik Önöktől, kérem vegyék figyelembe a következőket: az offshoe-market.com/ kezdetű honlap nevek esetében áll fenn szigorúan vett, általunk garantált személyes adatvédelmi szabályozás. Amennyiben Ön a mi honlapunkról használt linken keresztül egy másik honlapon adja meg adatait, tartsa szem előtt, hogy erre az Offshore-Market szabályzata már nem vonatkozik.

IP címek, cookie-k

Garantáljuk, hogy látogatóink IP címeit semmilyen esetben nem kapcsoljuk össze személyes adatokkal. Az IP címeket kizárólag marketing célú területi hovatartozást elemző statisztikákhoz használjuk fel. Honlapunk minden oldalát igyekeztünk úgy megszerkeszteni, hogy igény szerint a cookie-k használatát Önnek lehetősége legyen letiltani.

Adatvédelmi irányelveink változásai

Amennyiben változnának ezen irányelvek, arra vonatkozóan honlapunkon a nyitó oldalon fogunk 30 napon át figyelmeztetést elhelyezni és természetesen megjelentetjük itt is.

Amennyiben Önnek különleges igénye van adatainak felhasználásával kapcsolatban vagy javaslata van az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatban kérem jelezze az info kukac offshore-market.com e-mail címen.
További kérdései vannak? Keresse munkatársainkat bizalommal


Miért az Offshore-market?

  • Nem zsákbamacska

    Mert az Ön sikere  számunkra a legértékesebb. Tegye fel kérdéseit, mondja el kívánságait egy személyes konzultáció során ami alapján közösen kidolgozhatjuk az Ön számára legmegfelelőbb stratégiát. Mi csak a munkáért várunk el Öntől díjazást. A segítség és az első tanácsadás díjmentes.

  • Bizalom. Mindig.
    Nem csak azt jelenti, hogy megbízunk egymásban. Mi szívesen megosztjuk Önnel az elmúlt 12 év tapasztalatát és azt is elmondjuk Önnek a Föld melyik vidékén ne intézze offshore céges ügyeit. Hiszen az információink csak akkor érnek bármit is, ha megosztjuk bizalmas partnereinkkel. 
  • FÖLDRAJZ EGYSZERŰEN
    Miért is lenne bonyolult? Ön nyugodtan éli mindennapjait az öreg kontinensen, miközben a cége Önnek dolgozik például Dubajban vagy HongKongban. Néha akár meg is látogathatja, de ha rajtunk múlik, biztosan nem céges ügyben... Ahová ki kell utazni az alapításhoz, ott magyar nyelven beszélő munkatársaink várják.